Kväll

Nu har jag fått tillbaka lite energi så nu blir det plugga för fullt. Det låter inte så kul men jag måste för att komma ifatt igen. Jag låg jätte bra till innan jag blev sjuk, men nu har allt rasat samman. Jag måste bli bra tills på måndag då är det avslutningsfest som jag är med och arrangerar. Har noll koll på allt nu känns det som. Jag är just nu bara stressad och förvirrad av alla saker som händer och sker. Det blir te, tv, sova och hostmedicin senare ikväll. Jag tänkte just säga att den nya blogg platsen var väldig snabb och bra att ladda upp bilder på men nu ångrar jag mig. Den är jätte seg och det är idiotiskt att försöka ladda upp bilder mellan klockan 18-20.00.

Ha de bra!


Gladiatorsandaler - Sommarens Skotrend

Som ni säker vet är gladiatorsandalerna sommarens stora skotrend. De finns i många olika utföranden, modeller, märken och färger. Personligen tycker jag mest om svarta och bruna som har lite högre snörning. Jag gjorde ett kollage med gladiatorsandaler och liknande modeller i olika prisklasser. Minst ett par kommer att sitta på mina fötter innan sommaren är slut. Det gäller att passa på att fynda nu när det finns mycket att välja på och stora utbud. Ett bra tips om du bor i Stockholm eller Göteborg är att gå in på Topshop. Där finns det massor av olika modeller och färger. Tyvärr finns det inte Top Shop här i Norrköping så jag får nöja mig med det vi har eller ta en shoppingtripp till Stockholm.


 Budget är från 100:- till 300:-  Märken/Butiker: H&M, Asos, Din Sko, Top Shop, Veromoda
 Medel är från 300:- till 600:-    Märken/Butiker: Din sko, H&M, La redoute, Scorett, Wedins, Top Shop
 Lyx är från1000:- till 3000:-      Märken/Butiker: Dolce Gabbana, Bianco, Acne, Carshoe

Jag markerade mina favoriter i varje prisgrupp med ett litet rosa hjärta.

Ha de bra!



Onsdag 28 Maj

Jag är sjuk och har tråkigt idag igen, ingen ork till någonting.
Jag var tidigare hos tandreglerningen 7.10 på morgonen. Inte kul att vara sjuk på ett sådant ställe. Jag fick knapp någon luft när de grejade i munnen + massor av hostande, men skyll er själva om ni blev sjuka, ni ville ju att jag skulle komma.
Erat råd fungerade inte så bra. -Ta en Panodil och kom hit. Nu känner mig ännu sjukare och slöare än tidigare.
 
Lite uppmuntrande var det att jag hade ganska många läsare igår. Jag måste ha skrivit om något intressant för en gångs skull.

Annars är det mycket skolarbete så här in mot slutet. Jag har mycket att göra och ta igen sen när jag blir frisk igen. Orkade iallafall plugga en halvtimme igår.

Den här dagen ser precis ut som de tidigare.
Tv, Tv, Sova, Äta, Tv, Sova, Vila, Hostmedicin, Tv, Sova, Hostmedicin, Vila, Sova, Äta.
Va ska ni göra idag? Säkert något roligare än vad gör..?

Nu ska jag försöka muntra upp mig med något roligare och dricka lite mer te för att bli av med halsontet för stunden. En sak som jag inte har provat än är glass. Det  fungerade när man var liten och sjuk. Jag blev (nästan) frisk direkt då.
Bloggar säkert några rader ikväll eller senare.

Ha de bra!



  


Ny blogg sida

Flyttade nygligen över bloggen till publishme eller något liknande. Hoppas att det går snabbare och att inte bloggen krånglar lika mycket som tidigare.

Ha de bra!

Fotobollsbikni - Nej Tack

Var inne på www.nelly.com för att se om det fanns någon avslutningsklänning eller en snygg bikini till sommaren. Hittade en fotbollsbikini. Jag skulle aldrig sätta på mig den men den är perfekt för alla fotbollsnördar nu när det snart är dax för EM. Om du är en fotbollsnörd eller tycker att den var snygg så finns den att köpa på www.nelly.se märket är ALPRAUSCH och den kostar ca 600:- + frakt.
Om jag fick önska skulle det bli en bikini från VITAMIN A för min del.

Ha de bra!

image49

Sjuk igen

Idag har det inte hänt så värst mycket. Jag har pressat i mig lite mat och försökt att vila så mycket som möjligt. Jag ringde och skulle avboka min tandreglerningstid imorgon men svaret blev. -Ta en panodil och kom hit. Jag blir så irriterad på tjuriga telefontanter. Imorgon blir det att pressa sig upp kl 6 för att åka dit. Inte något vidare och stackars tandläkare som får ha en hostande och snorig patient. Skulle hellre göra en plastikoperation på tänderna som går på någon timma och slippa allt annat. Resten av dagen som är kvar ska jag försöka vila och plugga lite. Jag är så illla tvungen att plugga nu är det 3 prov och inlämningsuppgifter att ta igen. Orkar inte att vara sjuk längre. Hoppas att ni har det bättre än jag.

Ha de bra!  

image48


Bilder från veckan som gått

Här kommer lite bilder från lägret och Stockholms resan + två outfit bilder
lf  g jh k n
larhayhd
 image41
lägere
troget
kungen 
image40
image42

Ha de bra!

Måndag 26 Maj

Förra veckan var väldigt rolig och händelserik. Har haft så fullt upp att jag inte har haft tid att blogga någonting. I går kom jag hem från hanbollscupen i Hallsberg. (Vårat lags sista cup tillsammans innan vi splittas). Jag var väldigt trött och var hängig efter veckan. Idag har jag varit sjuk och väldigt förkyld. Nu är jag verkligen trött på att vara sjuk. Det känns som att jag har varit det i flera veckor. Men nu blir det vila ordentligt tills jag blir frisk.

♥ Veckan som gått
Måndag:  Den enda ledig dagen på hela veckan. Det var väldigt skönt. Jag slappade, tränade och pluggade. Dagen flöt bara på helt enkelt.

Tisdag: Heldag i Stockholm. Vi fick en guidad tur i Riksdagen. Den var väldigt tråkig och lång. Sen blev det shopping. Vi begav oss bland annat till Souk, Pub och Drottning.g. Det var de vi hade tid med. Jag shoppade inte så mycket men det blev ett träningslinne från Adidas, ett par söta Pilgrims örhängen och en snygg tub topp från Zara.  Vi käkade i Kungshallen och det var väldigt mycket folk men det enda allternativet för oss som var hungriga och ville ha mat snabbt. Jag åt en stor tallrik med någon wook och ris som smakade väldigt bra. Dagen gick väldigt snabbt och enligt mig var det alldeles för lite tid för shopping. Det var stressig värre.Senare blev det träning och god natt.

Onsdag- Torsdag: Helt vanlig skoldag, jag fick reda på att vi skulle ha en No-uppgift och ett No-prov nästa vecka. Det gjorde att jag fick ännu mer att göra och mitt liv blev lite mer stressigare. Efter en Stockholmsdag och en skoldag var jag ganska trött och sliten och på kvällen åkte våran klass ut till en liten lägergård. Det var vad våra pengar räckte till innan vi slutar och skiljs åt. Vi grillade, spelade fotboll, såg på någon film och Champions Leauge finalen mm. Det rätta lagen vann enligt mig. Det blev en sen och rolig natt. Nästa dag var vi helt döda. Ingen orkade göra någontig så vi spenderade dagen i solen.  När vi kom hem hade jag tänkt att vara duktig och plugga till No-provet men jag somnade väldigt snabbt.

Fredag:  Var jag i gamla Linköping på avslutningsresa med elevrådet. Jag och V var måttligt roade. Vi åkte tåg och buss till gamla stan där man har varit hundratusenmiljoner gånger tidigare. Vi slappade mest runt hela dagen och köpte lite godis i en godisbutik. Senare åt vi lunch på den enda restauragen i närheten. Det var förbeställt köttfärsås och spagetti till oss. Ingen surprise precis. Maten smakade ganska bra och sen var vi tvungna att gå till Fenomenmagasinet och göra experiment. Inte något vidare roligt. Jag kom hem och var hemma i en timma då jag han med att packa det sista. Vi åkte till Hallsberg. Jag sov nästan hela vägen pga lägret tidigare i veckan. När vi kom fram blev det pizza, volleyboll och uppackning av våra grejer.

Lördag-Söndag:  Hade ganska svårt att sova men var pigg ändå inte så konstigt med tanke på att vi sov i en gymnastiksal. Vi spelade tre matcher var av 2 segrar. När vi kom tillbaka spelade vi lite volleyboll och pratade. På söndagen spelade vi en match som vi vann och gick vidare till kvartsfinal där vi åkte ut. Senare blev det att åka hem. Helgen var en bra avslutning med laget trots att vi inte vann men det går ju inte alltid att vinna.

Det här har varit en avslutningsvecka med klassen, elevrådet och laget. Det känns sorgligt och bra på samma gång.  Jag hoppas att jag orkar blogga imorgon också, men nu måste jag vila så att jag blir frisk någon gång.
 
Några blider från veckan som gått kommer i nästa inlägg.

 En sak som jag höll på att glömma var att vi såg kungen och drottningen i små vagnar med massor av hästar utanför slottet när vi var i Stockholm.

Ha de bra!

Måndag 19 Maj

Idag har jag varit ledig och det känns som att jag inte har hunnit med någonting. Dagen började med plugg, ett engelska arbete som ska vara inne snart. Det gick knappast framåt om jag säger så.

Bestämde mig istället för att laga pannkakor, som inte blev så lyckade. Jag kan inte steka pannkakor. De första blev bara till degklumpar och sedan små rester. Jag gav upp men blev mätt.
Någon som har något bra tips för lyckade pannkakor?

Dagen fortsatte och senare blev det träning.
 Det var svårt att komma hem på grund av Vårruset men lyckades med de med.
Hem kom jag, åt god mat och nu sitter jag här.

Imorgon blir det Stockholm hela dagen plus att jag ska försöka hinna med två träningspass och eventuellt ta igen lite pluggande som jag har missat. Det går i ett från klockan 5 på morgonen till sent på kvällen så jag hinner nog inte blogga något imorgon.

Bloggen krånglar så det blir inga bilder idag och inlägget blev lite kortare än det första. Natti, Natti

Ha de bra!

Söndag 18 Maj

Idag har massor av saker att göra men nu har jag tänkt att åka ner till stan med C för att ev köpa något nytt men jag har tänkt att mest kika runt lite efter en avslutningsklänning. Jag brukar alltid vara ute i sista minuten med sånt annars. Nu måste jag göra i ordning mig. Bloggar mer ikväll det är mycket som ska hinnas med idag....
 Grattis till D som fyller år idag!


Ha en bra dag!

 

Foto: Åsa Sjöström





Lördag 17 Maj

Idag har det inte hänt mycket, är fortfarande inte bra. Jag har snart varit sjuk i en vecka och är väldigt uttråkad av att bara vara hemma.

Idag följde jag med mamma till affären och handlade lite, klarade knappt av det och var helt svimfärdig när vi kom hem. Åt luch direkt för att inte svimma. Idag blev det en Paulin bräck med kalkon, skinka, tomater, laktosfri salladsost och grönt te. Det var gott och mättande men den laktosfria salladsosten var ingen höjdare.

Jag köpte en veckorevyn och lite naturgodis som jag tänkte skulle muntra upp mig och fördriva tiden. Det kan ju vara kul att läsa om kändisar och mode mm när det endå inte finns så mycket att göra hemma.
För övrigt så är det 17 maj och Norges nationalddag idag. Utanför affären där vi var och handlade såldes det faktiskt svenska jordbubbar och stora var de med. Priset var endast 30:- litern.


Ha de bra!

     

Gladare

Nu är jag lite gladare och piggare. Mamma och syrran kom precis hem med fredags mys lantchips och några roliga tidningar. Det piggade upp för tillfället. Jag upptäckte också att jag hade fått ett litet brev med en inbjudan. En roligt tjejkväll den 24:e jag blev glad men efter några minuter märkte jag  inte kunde då, så typiskt..... plus att D frågade om jag ville komma på fest den 23:e men jag ska jag på handbollscup 23:e till 25:e, det händer alltid mycket saker i maj och allt är på samma dagar och tider. Maj är en körig månad nästa veckan som kommer är det Stockholm, läger, Linköping och hanbollscup som gäller. Nu är jag deppig igen och känner mig som en riktigt sjukling hoppas att ni får en bättre fredag än vad jag har......


Ha de bra!
image31

Hittade svaret

Jag hittade en blogg där det fanns en tabell om hur mycket frakt och tull kostade om man beställde från Forever21
http://johannaandersen.devote.se/blogs/182502/forever21--frakt-och-tull-.htm
 
Min klänning skulle kosta ca 400-500:- med frakt och tull. Det blev genast lite dyrare än vad jag trodde.


Söt klänning

Jag har hittat den perfekta axelbands lösa klänningen till sommaren. Jag skulle vilha ha den på skolavslutningen. Klänningen kommer från Forever21 och var inte alls dyr. Hoppas att det går att få den innan skolavslutningen.

 Är det någon som vet hur lång tid det tar att få en klänning som man beställer över internet?
 Hur mycket kostar frakten?
Jag är tacksam för svar......

Ha de bra!

image29

Fredag 16 Maj

Idag har det inte hänt så värst mycket. Jag är fortfarande sjuk. Ibland mår jag rikigt bra och far omkring och sen blir jag trött, sömning och dålig. Har mest spenderat dagen framför tv:n och druckit massvis av grönt te i hopp om att må bättre. Jag är trött på att vara inne jag vill ut och göra massor av saker. Har varit sjuk sen i tisdags, men imorgon måste jag vara frisk då ska jag ha en trevligt dag med C.

Ha de bra!


image28

Dagens Önske Outfit 16 Maj

Premiär för den första önske outfiten på den här bloggen. Den är enkel och lite stilig. Passar perfekt för en dag på stan med massor av shopping. Outfiten består både av lite budget och lyx. Det verkar lite orealistiskt om allt är märken som Marc Jacobs och Dolce Gabbana mm. Ett par jeans från Miss Sixty var ett självklart val att inviga dagens önske outfit eftersom det är mitt favorit jeans märke. Miss Sixty jeans passar alla och de är snygga, sköna och trendiga. T-shirten är rättvisemärkt och det är bra med tanke på hur våran värld ser ut idag.
Tänk på MILJÖN när du shoppar
 iallafall ibland.

Ha de bra!


image27


Dagens Önske Outfit
Jeans - Miss Sixty
Accessoarer - H&M
Kuvert väska - Bozzini
Pumps (låg klack) - Din Sko
Läppstift - Make Up Store
Kort Jacka - Top Shop
T-shirt (rättvisemärkt) - Top Shop


 


Torsdag 15 Maj

Jag är sjuk och hatar att vara det. Därför har jag inte kunnat blogga sen i söndags. Nu är jag lite piggare och på bättrings vägen. Jag som skulle tränat fys idag och tränat på gymmet med D imorgon. Det är så typiskt mig att bli sjuk när det är mycket att göra.

Har sett allt som går att se på tv. Jag såg faktiskt på ett riktigt bra program nyss. Jag tror att det hette Läget i modevärlden 2008 på 2:an. Det handlade om trenderna som gäller just nu och kommande trender i höst och sommar. Jag tyckte att det var väldigt bra. I programmet var det olika designers och modeskapare som intervjuades och så filmades det lite från olika Catwalks runt om i världen. Jag tycker att det var kul att 2:an för en gångs skull gör något roligt och intressant program.

Nu ska jag vila och förhoppningsvis bli bättre till helgen. 

Ha de bra! 

image26

Bild: Marcio Madeira

Söndag 11 Maj

Idag har det varit en ganska händelserik dag. Jag solade såklart i det fina vädret innan jag begav mig till handbolls avslutningen i sporthallen. Det var lite tävlingar, fika och priser som delades ut till olika personer och lag. Själv fick jag en liten handbolls silverberlock.

Direkt efter den cyklade jag till min syssling på 4-års kalas. Det var som ett vanligt barn/släkt kalas. Mat, tårta och massor av lekande barn. De hade till och med en liten fiskdamm. Blev nästan tvingad till att fiska men klarade mig undan från barnes tjat. Jag fick lite godis endå. När vi gick där ifrån kändes det som att man var liten igen efter att ha gått på ett barnkalas.
 
När jag kom hem var det dax att se på Andra Avenyn. Jag älskar serien och är helt beroende av den!

Senare gick mamma och jag en Power Walk. Det gjorde att jag blev piggare och inte trött som jag trodde att jag skulle bli. Ska försöka sova snart  men det går knappt på grund av värmen på övervåningen. Det är som en bastu här. Jag tycker att det börjar bli dax för ett mode-inlägg det är lite för mycket om mitt liv just nu.

Bild på fiskdamms godispåsen hahaha.... och en handboll

Ha de bra!

           

Helg resumé

Har haft fullt upp hela helgen och har inte hunnit bloggat så här kommer en resumé om vad som har hänt mig under helgen.

Torsdag: Dagen var lång och seg. Repade och det gick sådär..... Det var sista repet och jag kan inte vara med på konserten vi skulle spela på.  Det är tråkigt när vi har övat hela våren ihop. Hade även fys träning i skogen som gick skit. Kan inte andas när det är pollen ute. Hela torsdagen var skit med andra ord.

Fredag: Städdag i skolan som avslutades med en teater i stan. Jag fattade ingenting av teatern men den var  rätt så okej endå.  Fikade på stan och det behövdes verkligen på grund av värmen. Jag var väldigt trött så dagen slutade med natur godis och tv.

Lördag: Jätte varm och trevlig dag! Var med E och A. Vi köpte glass och solade hela dagen. På kvällen hade vi mysigt på ett  berg med solnedgången och massor av myggor. 

Bilder på Fredagens Outfit och mitt  goda natur godis 

Ha de bra!

                 

Onsdag 7 Maj

Den här dagen gick väldigt snabbt. Har bara läst franska, matte och engelska. Vi fick tillbaka 2 nationella prov i matte. De gick sådär men ett var väldigt bra för att vara mig. Jag är inget matte snille precis men bra på mycket annat. Var och spelade med några sångerskor idag. Det gick ganska bra, jag beöver bara öva lite till så blir det perfekt. Ska och spela imorgon och då är det  rep med några instrument. Ska blir kul! Det får bli ett kort inlägg idag. Har ett stort svenska prov imorgon.

Ha de bra!




Är sugen på jordgubbar.......

Tisdag 6 Maj

Dagen har gått ganska snabbt. Startade morgonen med ett nationellt provi matte som inte gick sådär super bra. Har varit trött och hänging näst intill hela dagen plus att det är super kallt i skolan. Ibland känns som vi nästan behöver ha vinterjackor på oss. Annars har det varit bra mycket att göra och stressigt med andra ord som vanligt. Som tur är har jag jobbat in ganska mycket tid. Så om man känner sig lite trött ((som idag)) går det att gå hem. Vilket jag självklarrt gjorde. På hemvägen var jag tvungen att åka runt halva kvarteret för att komma hem. Våra pensionärs grannar höll på att lägga sten på sin uppfart och blockerade självklart vägen till mitt hus. Hade inget val så jag fick cykla runt några extra hus innan jag var hemma. Ush, vad jag låter negativ. Men i eftermiddag/kväll blir det roligare bortsett från pluggandet.

Saker som jag har planerat att göra senare
♥Piano lektion
♥Träning (Handboll ute!!!!)
♥Plugga (bläää, är lite skoltrött just nu)


                          

Dagens outfit
♥Skor från Vagabond
♥Jeans från VILA
♥Linne från 365Sunshine
♥Kofta från Lindex
♥Aceccoarer från Axent och wedins accecoar

Ha de bra!



Tävling på Jesphers blogg

image13

Hittade en tävling på
 http//jesphers.blogg.se/ 
lätt att delta bara att kommentera inlägget↓
http://jesphers.blogg.se/1209461370_vinn_ett_presentkort_.html#comment
Det går att vinna ett presentkort på MQ för 500:-
En vinnare dras igenom lottning
Tävlingen avslutas 10/5 kl 23.59


Lite trötter

Har försökt att plugga men det har inte gått så bra. Mår fortfarande dåligt och vi har ett tråkigt prov på torsdag som inte gör det hela bättre. Imorgon är det Nationellt prov i matte. Lite nervös faktiskt. Det är många saker som händer i morgon. Försöker att ta en dag i taget även om det är mycket som händer och väldigt stressigt runt omkring allt. Gick iallafall en Powerwalk som bara gjorde mina luftrör sämre. Det är INTE min dag IDAG.

Ha de bra!


Måndag 5 Maj

Idag har det varit en jobbig måndag. Har varit i skolan som vanligt och måndagarna består av plugg, plugg, idrott och mer plugg. Idrott är ett av mina favorit ämnen i skolan men inte på våren. Som pollenallergiker är det jobbigt att vara i skogen när björk och allt annat blommar. Idag var det inte min dag. Jag fick jobbig med allergi/astma och den plågade mig. Har hostat och kräkts typ hela dagen. Inte ens nu mår jag bra.
HATA POLLEN OCH IDROTT I SKOGEN PÅ VÅREN!
Annars har dagen varit helt okej. För övrigt är det iskallt ute. Under eftermiddagen/kvälllen måste jag plugga. Vi har massor av saker som ska vara färdigt inom några veckor. Ska gå en liten Powerwalk nu och se om jag får energi och hoppas på att andningen blr bättre. Bloggar lite senare ikväll.


♥Ha de bra!


Dagens outfit från den här jobbiga dagen
Jeans från Miss Sixty
Top från Bik Bok
Skor från Bella shoes
Jacka från VILA
Accecoarer från Axent och Pilgrim


                                                 


Dagens shopping

Har typ hunnit med allt jag skulle göra idag förutom att sola men de får bli en annan dag. Jag har skit ont i händerna från igår. Var och städade ut/ renoverade våran båt inför sommaren och det var ett mycket slitsamt jobb men vädret var jätte fint idag så jag och mamma cyklade till stan. Det var lite folk i city och tomt i vissa butiker. SKÖNT. Jag shoppade lite behövande kläder och fikade som vanligt. Det går inte att gå på stan och shoppa utan fika. Idag blev det en hälsomacka med cola på Lindahls. Hittade en ny affär med skor vissa var snygga och andra katastrof men snygga väskor hade de. Köpte lite linnen som blir perfekta till sommaren. Den randiga tröjan är tänkt för det marina mode som är inne till sommaren igen. Men du måste jag plugga lite mer inför veckan.  Bloggar lite imorgon om jag hinner......

♥ Vår/sommar jacka från VILA
♥ Ballerinaskor från Belle Shoes
♥ Ett linne och en T-shirt från MQ 
♥ Ett linne och en top från Bik Bok

image6
Ha de bra!

Shopping på G

Idag hade jag tänkt att åka ner till stan för att shoppa lite. Det är ju värsta fina vädret ute, hade hellre solat än att åka ner till stan. Men det är säkert lite folk idag pga vädret.

Idag har jag tänkt att  
  ♥Shoppa med mamma
♥Sola (om jag hinner)
                ♥Plugga / tråkigt men måste.....

Dagens outfit består av shorts från Zara, T-shirt från Gina Tricot och Leggings från H&M.

Bloggar mer ikväll och shopping fynden och dagen.  Kanske lägger ut en bild på min frisyr som blev väldigt cool.

Ha de bra!

image4


Ny blogg!

Här är min nya blogg! Har tidigare bloggat på www.fashionblogg.se men kände att jag ville byta blogg plats.  Jag kommer troligtvis att skriva om trender, mode, inredning, lite om mig själv och mycket annat. 
Min förra blogg  http://lovefashion.fashionblogg.se kan ni titta in på om ni vill.
Bloggade där från okt -06 till apr -08 (ca 1 1/2 år). 
Hoppas att den här bloggen blir bättre och roligare.
Ha de bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0