Söndag 20 Juli

Idag har jag jobbat från 8-14.30. Det var ganska segt och vi var lite flummiga och trötta plus att det regnade och åskade mycket och det underlättade inte arbetet. Efter jobbet har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt och städat.
Jag skulle ha varit med en kompis senare ikväll, men det blev plötsligt så att vi inte skulle va. Men så kan det vara ibland. Är lite deppig just nu och kommer inte på något roligt att göra.
Imorgon blir det nog lite roligare och eventuellt en liten tripp till IKEA.

Ha de bra!


Lördag 19 Juli

Idag har jag jobbat från 8-14. Det gick faktiskt bättre än vanligt och vi hade väldigt roligt. Ska lägga upp en jobb-outfitbild någon dag men det är väl inget och se. För er som inte vet vad jag  (sommarjobbar) med så är det inom odlig och trädgårdsbranchen. Mitt ena jobb är att sköta om en trädgård men det blir mest att rensa ogräs för att det finns inte så mycket gräs att klippa. Det andra jobbet är på en ekologisk gård med grönsaker. Just nu så är det mycket lök som behöver plockas och levereras till olika stora matkjedjor bland annat Coop och ICA. Själva momenten är inte så roliga men arbetskamraterna går inte att klaga på. Det gör mitt sommarjobb till det bästa man kan ha.

Senare blev det att åka till en kompis som jag inte hade träffat på väääääällldigt länge. Det var trevligt men besöket blev kort. Idag blir det att vara hemma, gå och lägga sig tidigt för att jobba ímorgon.

Ha de bra!


Insperation: Sex and the City

För att få den ultimata Sex and the City looken krävs det en snygg klänning och ett par ännu snyggare skor.
Skorna behöver inte matcha helt men en viktig sak är att de är höga och ser lyxiga ut som resten av outfiten.
För klänningen gäller det att ha mönster eller något enkelt och elegant.  

Insperation Sex and the City
*Blommigt och stormönstrat
*Höga klackar
*Starka färger
*Personlig kombination av skor, väska och outfit
*Kjol eller klänning
*Elegant, Lyxigt och Sexigt


Här är tre inspererade Sex and the City outfits. Allt kommer från www.asos.com

Ha de bra och lycka till!

Dagens Outfit Fredag 18 Juli

Idag har jag på mig ett par jeans från Levi´s och en axelbandslös topp från Zara även kallad tubtopp.
Jag hade även en tröja eftersom det var kylig och regnade denna dag.
Den fastnade inte på bild men kom från MQ och var stickad (365Sunshine).
Hade inte någon riktigt bra insperation idag så det blev en enkel look som matchades med ett par svarta ballerinor.
Ha de bra!




Fredag 18 Juli

 Idag har jag varit med familjen på Smultronstället i Söderköping och käkat glass. Jag tog självklart en stor glass med mycket choklad och annat på.Det fick man ju lida för senare. Jag kan bara säga mycket ont i magen och andra otrevligheter. Det är konstigt att de inte har mera laktosfria glassar att välja på med tankte på vilket utbud glassrestaurangen har. Det fanns en laktosfri med jordgubbar och vaniljglass och hur kul är det. De behöver tänka mer på människor med allergier till exempel som gluten, laktos, soja och diabetes. För övrigt öste regnet ner hela tiden men annars var dagen jätte mysig. Senare på kvällen blev det att åka till en kompis.
Det var mycket lugn kväll och dag med prat och mys.










Här är en av årets nyheter på Smultronstället som jag funderade på men bestämde mig för en annan glass. Bilder på min glass kommer senare.

Ha de bra!


Test av ny tidning

Har testad den nya modetidningen CHIC. Jag tyckte att den var helt okej men vissa saker var lite överdrivna. Målgruppen är ändå vanliga människor med vanlig inkomst och jag tror knappast att någon har råd med klänningar och accesoarer för över 7000:- till hur mycket som helst. Helt okej tidning med bra insperation. Men jag föredrar Veckorevyn framför de mesta tidningar och även i det här fallet.
 Vad tycker du ? Veckorevyn vs CHIC eller kanske något helt annat. Cosmopolitan?
Ha de bra!


Onsdag 16 Juli

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade. Har helt enkelt inte haft tid. Det är hela tiden något som händer eller något man ska göra. Jag orkar inte berätta vad som har hänt under lovet men det är en hel del.
 Här är en sammanfattning i ord en ( liten lista ).
 Hoppas att ni har haft ett bra sommarlov hittills.


*Sol
*Bad
*Regn
*Kompisar/Vänner
*Sommarjobb *2
*Skärgården
*Shopping
*Utomhusbio
*Slappa
*Träning
*Jordgubbar
*Utflykter och många andra roliga händelser
*Kan inte komma på något mer just nu men det händer något nytt varje dag





Dagens Outfit Tisdag 1 Juli

  

Dagens "andra outfit" för idag blev den här. Tidigare hade jag på mig en jeans klänning och ett par leggings men det blev för varmt. Det var ju värsta fina vädret ute idag. Imorgon blir det att jobba hela dagen. Jeans shortsen vet jag inte var de kommer i från men avklippta ben från ett par gamla byxor och toppen kommer från Bik Bok.

Hade bra!


RSS 2.0