Stiletto run

Ska man ta och anmäla sig till Stiletto Run?
Mamma tyckte det iallafall och 100 000:- i shopping är ju inte helt fel.



Dagens Outfit 31/3

Dagens outfit  består av:
Jeans från Miss Sixty - Slitna by my self, jag är helnöjd över reslutatet!
Tröja - H&M
Halsband - Gina Tricot?

Beskrivning av dagens outfit: cool outfit med mycket attityd!













 

Tisdag 31 Mars

Kom precis hem från boll&lekskolan, ungarna är hur gulliga som hellst. I kväll blir det att plugga franska och skriva en analys om Kenya. yiippee! Min energi-kaffedrink kommer deffenitivt behövas om jag ska orka plugga hela kvällen, men det är lika bra att köra på järnet nu fram till lovet. Andra avenyn ikväll får man inte heller missa.

Jag måste ju passa på att skryta lite här i bloggen också, sprang 5,3km rundan på 24min och då får man tänka på att jag inte tränat varken löpning och kondition på evigheter. Det här bådar gott för mitt framtida mål!

Morgondagens planer
♥ Hanbollsträning
♥ Skola
♥ Plugga - franska
♥ FGH- redovisning - uhhuuu
♥ Tandregleringen

Puss på er!


It´s too late to apologize......


Aldrig Nöjd!

Är man kräsen så är man, eller vad säger du min bästa vän E.
Vi måste bli mindre kräsna, låten passar perfekt för oss, haha

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?


Veronica Maggio - Aldrig Nöjd

Sommarjobb

Yeeeessss!!!!!!!!

Som jag har väntat på detta samtal....och idag kom det sommarjobbet är mitt!

Det går bra nu!

Måndag 30 Mars

Nyklippt & fin ska jag börja plugga franska. Prov på fredag och sen är det lov! Dagen har varit helt okej, med projektarbete som går långsamt framåt. Mina övriga planer för dagen är plugg, ut och springa 5km och sen äta förstås.

Ha de bra!

Vill ha sommar.......


Morgondagens planer
♥Skola
♥Boll&Lekskolan
♥Plugga franska
♥Gymma
♥Träna på min FGH-uppvisning

Puss på er

Earth Hour

Jag bryr mig inte ett skit om earth hour. Varför ska man släcka ner en timme en speciell dag? Om man ska tänka på miljön spelar det ingen roll vad det är för dag. Då ska det vara släckt när man inte är i rummet. Jag ser earth hour mer som ett jippo än en insats för miljön. Larvigt att bara släcka ner en timme, när man kan göra det hela året. Jag var en av de som bojkottade earth hour. Det är jag stolt för! Att tänka på miljön innebär inte bara att släcka ner en timme det går att källsortera rätt, åka mindre bil och spara på energi genom bla duschning och släckta lampor.

Vad tycker du?




Söndag 29 Mars

Gårdagen var helt okej. Alla mina planer utfördes förutom städning av rummet. Hahah.

Spinningen var jätte kul! Det var enbart för välgörenhet och sen fick jag ju träning på köpet. Idag känns det bara lite tungt i axlarna, men det är väl benen som ska ha ont?, eller? Jag vill även rekommendera Nautilus gymmet. Det var väldigt fräscht med fina duschar och allt som ska finnas på ett gym.

Efter spinningen kom jag på att jag behövde något nytt att ha på mig till kvällen. Det blev en snabb tripp till stan och när jag kom fram så var stan stängt. Det blev en promenad hem istället, mer förvirrad än tidigare om klädvalet. Jag kom tillslut på att jag kunde använda mina Miss Sixty jeans, efter en makeover blev de skitsnygga. Kvällens outfit blev slitna jeans en svart t-shirt och ett otroligt snyggt halsband. Håret hade också en bra dag, som matchade outfiten som kan beskrivas så här: En tuff, rockig och stilfull outfit. Synd bara att jag inte hann ta några outfit bilder.

Kvällen började med en liten förfest om man nu kan kalla det så hemma hos J. Jag irrade runt i 40 minuter innan jag kom till rätt hus men i vanliga fall ska det bara ta 5 minuter att gå. Haha. Vi tjejer tog bussen in till A som är vår klasskompis.(En av de snällaste killarna som jag känner). Det var mycket folk både kända och okända. Jag var faktiskt nykter till skillnad från vissa andra. Man kan faktiskt ha kul ändå och det är nästan alltid en tävling om vem som super ner sig mest. Jag är så trött på sånt, man kan väl ha kul även fast man inte dricker alkohol i mängder. Kvällen fortsatte och många kontiga händelser inträffade, halva min kväll gick åt att ta hand om en vän som inte mådde så bra, men vad gör man inte. Sen gick jag och J och köpte hamburgare på McDonalds till alla som var kvar. Lite kul var det faktiskt, jag har aldrig beställt 10 cheeseburgare samtidigt, haha. Sen blev det att hjälpa A och städa lite, bussen gick hem vid kl 2 och jag var hemma vid kl 3 eftersom det slog över till sommartid. Kom hem Otrolig trött och somnade omedelbart.......
 
♥Ställ alltid upp för någon, du vet inte om du själv hamnar i samma situation. Vem ska hjälpa dig då?
Olyckor händer lätt och det finns alltid "idioter" på fester och överallt som vill förstöra och skada andra.
Ta hand om varandra. Det vinner både du och vännerna på.


Jag har sovit bort nästan hela dagen men det gäller att ladda inför denna vecka som kommer att innehålla mycket plugg och annat skojjigt.Sen är det lov! Pappa och jag var på en shoppingtrip som resulterade i ett par nya springskor. Nu ska jag  springa nästan varje dag!.. men vi får väl se hur det blir med den saken, hahaha.

Imorgon blir det klippning, löpning, skola, och ev träning!

Chattade med bästa vän idag och det enda jag kan konstatera är att vi saknar varandra <3

Ha det bra!

Puss på er....


Lördag 28 Mars

Denna dag har mycket att bjuda på.
Än så länge har jag bara käkat frukost men mycket ska hinnas med!


Dagens planer

♥Städa rummet

♥Ev. lite plugg, men nae det är ju lördag!
 
♥Spin of hope

♥Fixa fram några snygga kläder

♥Ev. Shopping!

♥Festination

Ha en bra lördag!

Puss på er, mer inlägg kommer imorgon

Fredag 27 Mars

Snö igen... Jag tog cykeln till skolan smart som jag är, haha. Sen vräkte snön ner och hemvägen var inte lika rolig. Med snöstorm och motvind såg jag ut som "hejkomochhjälp" med ett centimeterhögt snötäcke på kroppen och huvudet + att jag var genomblöt och sminket utsmetat i hela ansiktet.

Ett tips, cykla aldrig i snöstorm och tre saker till varför du inte ska cykla i snöstorm
1. Du ser inte vägen
2. Du ser själv ut som en snögubbe
3. Det är kallt

Sen åkte jag ner mot stan igen, denna gång med bil för att klippa mig. Det visade sig att frisören hade bokat fel tid åt mig så jag får vänta tills på måndag. Lagom glad var jag när jag gick därifrån. Sen märkte jag att det var hål i min skoslua, snön välde in och strumpan var genomblöt. Jag bestämde mig för att få upp humöret med lite shopping. Ingenting passade men det slutade iallafall med lite thé till mamma, en Cosmopolitan och en "skönhetsgrej" från Lush.

På kvällen hade jag bestämt med D, men som vanligt när vi ska hitta på något blir det aldrig av, haha. Tiden räcker inte till! Jag satt istället hemma och kollade på Let´s dance och läste min Cosmopolitan. D och jag bestämde att vi skulle hitta på något på torsdag och då jävlar ska det bli av!


Torsdag 26 MARS

Trött på McDonalds mat och allmänt trött. Mitt liv flyter på ganska bra och den här dagen var en "helt" vanlig torsdag. Ärtsoppa i skolan betydde McDonalds för oss. Det smakade bra men magen mådde mindre bra senare....

Matten i skolan gick skitbra! Det bor ett snille i mih ibland, faktiskt! Projektet flyter på och sen är det bara en dag kvar till helgen!

Jag var även och spelade lite och det gick bra för att vara en torsdags eftermiddag efter skolan. Musik är ju underbart!

Sen kom pappa och hämtade mig så jag åkte med honom och handlade lite. Jag hittade en handkräm som var välbehövlig och luktade underbart! Billig va den också, jag får väl hoppas att den är bra också. Vi hämtade McDonald 2:a gången gillt. Haha 

Jag råkade beställa två naturella hamburgare, sen kom jag på att de inte innehåller någonting förutom kött och bröd. hahaha. Jag skulle ju egentligen ha en vanlig hamburgare. Det blev nog mitt livs nyttigaste McDonalds mål

Ikväll blir det bara lugnt utan plugg och att ladda inför helgen! 

På lördag blir det att cykla för att samla in pengar till Barncancerfonden. Om jag ska cykla!


http://www.spinnofhope.se/"



 

Gina Tricot vs Elise

Jag var på stan en runda idag och såg Gina Tricot kopian av Elisklänningarna.
Är det okej?
Jag tyckte att det mest såg ut som en billig kopia.
Döm själva!



-  Det kan inte vara kul för den "riktiga" designern om någon gör billigare kopior.
+ Det kan även vara bra för "oss" vanliga människor som vill ha en festfin klänning under 1000:- ,för en kväll! 



Blondinbella med orginal vs Gina Tricot kopia

Dagens outfit 26/3

   
 


♥ Dagens outfit
Jeans: Tiger of Sweden
Tröja: Bik Bok
Halsband: Wedins

Dagens outfit 25/3



♥ Dagens oufit:
Jeans: Levis
Tröja: Gina Tricot
Jeansväst: H&M
Halsband: H&M

Fikablogg

Det finns bara två ord, besök och enjoy!


http://fikasugna.blogg.se
http://fikasugna.blogg.se

http://fikasugna.blogg.se
http://fikasugna.blogg.se


Onsdag 25 Mars

Våffeldagen! och jag är inte sugen på våfflor?, det är mycket konstigt... Fick nog av det i helgen, haha. Den här dagen blev betydligt bättre om man jämför med gårdagen. Men det är ju onsdag, haha och som vanligt försover jag mig. Det är något konstigt med onsdags mornar. Projektet går långsamt framåt...........

Annars har vi haft idrott och det blev gymmet som vanligt. Klantig som jag är, råkade jag klämma mig i en gymsak, min hand är helt blå och gör jätte ont, Aj, aj men det finns värre saker än så. Sen vill jag också säga att matte B är samma sak som huvudvärk! Franskan var bäst idag med film dock kunde man inte gå efter pga hårda stolar...

Ikväll blir det handbolls träning. Det var längesen och det ska bli kul att åka på träningen. Det är bra att min handbolls-tränings glädje är tillbaka eller det märks väl sen efter träningen om det är kul att vara tillbaka........

Jag har varit duktig och lagat mat också. Haha, känner mig som värsta hemmafrun. Sen gjorde jag min speciella latte/energi dryck, mycket omtyckt så att syrran och hennes kompis fick en varsin. Jag kan lova att den sätter fart på energin och magen! Recept kommer nog någon gång. Jag kanske ska bli barrista och lägga ner arktitekt planerna?

Mitt luktsinne är helt rubbat eller så luktar det konstigt i skolan och runt omkring.
Gymmet luktade konstigt
Mattesalen luktade konstigt
Skolan luktade konstigt
Skåpet lukade konstigt
Maten luktade konstigt
Ja, näst intill allt luktade konstigt idag, haha och folk har fått stått ut med mitt klagande


En uppäten fika från Skafferiet får sammanfatta min dag!, Nu blir det engelska loggboks skrivande......

 



That don´t kill me could only make me stronger!

Puss på er


Tisdag 24 Mars

Skit dag! Ont i magen och otroligt trött. Ingenting har gått vidare bra idag. Projektet gick segt, jag glömde hemnycklar så jag var tvungen att åka till pappa så att han kunde skjutsa hem mig. Vilken dag....Allt har gått fel!

På eftermiddagen blev det iallafall en liten sväng till boll&lekskolan. Det är alltid kul med glada barn men man är sjuk trött efter en timme med små barn som springer överallt.

Ikväll blir det att ta en powerwalk med P och sen Andra Avenyn kl 21 .00 får ej glömmas bort.
 Jag hoppas på en jättebra dag imorgon!

Du blir det du tänker! - alltså kommer jag att ha en jättebra dag och se perfekt ut dvs good hair and make up day!

Puss på er

............

Jag kom på nu att jag har en jävla fucking loggbok att skriva och dessutom på engelska också. Det är väl bara att bita ihop och ta tag i det. Jag som trodde att jag inte hade något plugg nu...ååhhh lika bra att sätta igång nu.

Puss på er


Måndag 23 Mars

Varm choklad med vispgrädde = helt underbart och tacka de som framställer laktos och mjölkfri grädde, nu väntar vi intolleranta bara på god laktos&mjölkfri choklad typ Geisha.

Dagen har varit helt okej. Projektstart med mycket babbel från lärarna innan vi fick sätta igång, men det kommer nog att gå bra. Sen såg vi även på en film om den fd presidenten i Uganda, hemsk film! Dagen avslutades med idrott och fotboll och jag insåg för 1000gången att jag inte kommer att bli någon fotbollstjärna, hahaha. Får väl satsa på att bli fotbollsfru istället, så får man ett bra liv samtidigt som man kan göra nästan vad man vill.  

Träffade ju även E en snabbis på bussen och det finns ju alltid "lite" att prata om. Den lilla stekaren åker utomlands nu när hon precis har kommit hem från fjällen, och jag är ju inte ett dugg avundsjuk.  

Träningen inställd idag och det snöar så jag ger mig inte ut och springer som det var tänkt. Det får bli en slappar dag. Imorgon blir det nya tag och gymmet med A efter skolan istället.

Jag är glad och mår jätte bra, lycklig helt enkelt! Hoppas att ni också gör de :)


Puss på er

Söndag 22 Mars

Chips, popcorn, cider, tv och en varm brasa och ett ännu varmare hus kan sammanfatta gårdagskvällen som en riktig chillination kväll. Jag åkte till A, vi skulle ha sett på film men det fanns mycket annat intressantare att prata om. Jag sov även där och vi vaknade ganska tidigt trots att katten kommer och "anfaller" mitt i natten. Sommarplaner skapades också, vi får väl se hur mycket vi hinner med hahaha.

Eftermiddagen spenderades med E på Sverige - Montenegro landskampen i Himmestadlundshallen. Det var mycket folk och sen spelades tingelinlåten som bokstavligt talat kan gå och dö! Helt okej, men jag föredrar landskamper framför tv:n.

Imorgon är det skola och projektstart. Vi får väl hoppas att det går lika bra som förra gången. Annars blir det att möta upp E bästa vän efter skolan för en fika & lite skitsnack.

Jag är glad, hoppas att ni också är de! 

Puss på er 


Nedräkning

Idag är det 5 månader kvar.

Gissa??





























Coldplay såklart!


Jag & C kom även på att vi ska ha vårt 10års jubileum när vi åker på Coldplay.

Lördag 21 Mars

Helt slutkörd efter "barnkalaset" vi hade för att fira lillsyrran. Våfflorna va otroligt goda, om jag hade längtat efter de. Annars har dagen bara varit skön och avslappnad. Den här helgen är den första på länge då jag inte har något planerat. Såå sköönt.......

Ikväll blir det chillination hemma hos A, får väl se om jag sover där sen. Det ska bli kul att träffas igen och det finns säker mycket att prata om.

Imorgon blir det att åka och kolla på Sverige- Montenegro matchen!
...........sen är det måndag och ny vecka igen

Varför tror alla att man är gravid när man mår illa och har ont i magen? Det kan faktiskt bero på flera saker.
"Folk" är så misstänksamma nu för tiden.  Observera : Jag är INTE gravid!

Ha en skön lördagskväll oavsett om det är party eller chillkväll på gång!

Puss på er...

Nytt & Galet!

Jag känner för att göra något nytt och galet.
Kanske beställa hem några fina vårkläder eller testa på någon ny sorts träning.
 Hahaha.
Något nytt helt enkelt! Förslag ??

.......

Ska man träffa en bra, gammal vän trots att man inte har något gemensamt? 
 Bara för att vara snäll? 
 Bara för att man känt varandra länge?
 Bara för att det ska vara så?

Eller ska man sluta upp att tänka så förbaskat mycket och bara låtsas att allt är som vanligt!?


Fredag 20 Mars

www.ONTIMAGENOCHIHUVET.se på grund av ett pannband och ett par för tajta jeans. Jag är inte sen att haka på pannbandstrenden, haha. Efter en dag med hårband i pannan gör det sjukt ont. Annars har dagen bjudit på en massa kul saker.

Blev äntligen av med det där j***a geografiprovet. Det gick väl sådär med hoppas på G iallafall. Jag kan passa på att tipsa om mina bästa prov tips. Det har alltid funkat för mig, aldrig ett IG

Gå och lägg dig tidigt, sömn är viktigt!
Ta av dig skorna i provsalen, Jag har hört att energierna frigörs, vem vet?
Sätt upp håret, Det håller dig fokuserad
Ta luft precis innan provet, Energikick!

Efter skolan blev det en fika med M, mycket trevligt och mysigt. Hoppas att det blir fler gånger...
Sen kom jag hem och satte mig och spelade lite. Jag hade ju nya noter & böcker. Fastnade där i två timmar, haha. Men ni som håller på med musik vet vad jag snackar om. Helt undeeerbart!

I kväll blir det bara att ta det lungt. Det har ju varit ganska mycket i mitt liv de föregående helgerna. Vila behövs men partyperioder är också kul. För en gångs skull har jag en helg som är oplanderad. Gissa om det är skönt??

Imorgon blir det lite kalas här för min syrra med våfflor som jag har läääängtat efter.
Senare på kvällen blir det nog ganska lugnt och eventuellt att träffa A.

Grattis till alla som fyllt åt denna vecka jag tror att det är 7st om jag räknat rätt. Grattis till er iallafall! Det känns som att alla fyller år i mars.....

Jag hoppas att Tingelinglåten försvinner och att alla slutar sjunga den. Jag tycker att den är sjukt irriterande och jobbig.
Det finns även "vissa" andra människor som kan ta och försvinna eftersom jag inte vill ha "de" i mitt liv. "Vissa" verkar ha svårt att förstå det eller att acceptera, inte vet jag eller rättare sagt jag bryr mig inte. Ta bara och försvinn, tack!

Det blev ett långt inlägg. hahaha

Puss på er...



Om vi var taggade för träning i onsdags! (jag i svart och syrran i vit)

Skönt att vara ledig...

Jag älskar att gå runt i lite halvskabbiga kläder hemma någon dag eller så, man känner sig mycket finare i skolan dagen efter med smink, kläder och fixat hår. Dagens outfit består av ett par gamla vita leggings och en ful lila tröja och det bästa av allt, små gosiga strumpor som jag fick av bästa C i julklapp tror jag att det var.

Man blir ju lite småless när det kommer ett sms från en vän som är i fjällen när man själv sitter med geografi boken i högsta hugg:  snö, sol och bra skidåkning, hoppas att allt är lika bra hemma ;) puss puss
Jag är ju absolut inte avundsjuk, nej, nej. Jag får väl bara tänka på hur skönt det är i fjällen och fortsätta plugga.

Puss på er







Jag bjuder på en viss del av min outfit, tro mig den andra delen klarar ni er utan.
Skönaste strumporna ever!


Torsdag 19 Mars

Solen skiner och idag igen och jag är fortfarande glad! Ledig idag igen dock skola imorgon med det gör inget för sen är det helg! Dagens planer är ungefär samma som igår. Plugga som ett djur.
Senare blir det att åka in till stan för att kolla och spela på lite nya noter och ackord.
 
Puss på er

Just de, en sak till. Jag är glad över att jag inte åkte på Hagafesten igår. Vila var välbehövligt. Hoppas att ni andra hade kul iallafall ;)

Jeans, Jeans, Jeans



Hetast just nu är jeans i alla dess former. Jackor, byxor, leggings, klänningar, kjolar, shorts, västar.
 Månadens inköp för dig som inte ännu fattat att våren är fylld av jeans är minst ett jeansplagg.

Jag köpte en otroligt snygg jeansväst förra veckan, smakprov kommer självklart. Ännu går det att komma åt nyheterna, men vänta inte för länge.


Insperationen kommer från http://asos.com





Mode handlar bara om att våga Kom ihåg de!

Onsdag 18 mars

Leeeedddiigg! Morgonen har bara varit superskön, chillination på högnivå! Dagens planer är att plugga, träna, pannkakor till lunch och självklart blir det nog en sväng ut i det fina vädret. Det är så typiskt att vi har skola på fredag och det där j***a geografiprovet. Jag älskar ju verkligen geografi och att läsa om hydroligikurvor, orkaner, lansänkningar, klimattyper och allt vad det innebär.

Det mesta flyter ändå på ganska bra nu och en liten engergi kick fick man igår när samhälls/svenska arbetet kom tillbaka. Om jag hade kämpat för MVG!
 
Dagens träning består av "handboll" och sen en skön promenad i det soliga vädret!


Hur kan man vara så hemsk och låsa in sin dotter i en källare, våldta och tortera  henne, bränna upp döda barn? Livstid eller dödstraff åt Josef Fritzel! Advokaten hade ju inte så mycket att komma med. Dessutom har han erkänt brottet. Hur kan man vara så hemsk!

Nog om den gubben.
Humöret är på topp idag, Kan det bero på solen?
Jag älskar våren med tygskor, vårjackor, ballerniaskor, chinos, jeansjackor och alla nya trender.



Bläääää för plugg men Puss på er.

Tisdag 17 mars

Det är vår ute och allt är så mycket bättre! Denna dag har gått ganska snabbt förutom att vi var tvungna att se på någon film om Martin Luther i två timmar. Efter skolan tänkte jag och A gymma. Det gick inte så värst bra eftersom gymmet stängde.

Det blev en härlig promenad i solskenet istället. Vi blev på jätte bra humör och planerade vad vi kommer att göra på fredagarna i skolan när det blir varmare. Promenaden och solen gjorde min dag och säkert A dag också.

Ikväll blir det att plugga geografi men först en liten sväng upp till boll&lekskolan. Imorgon är det ledigt och även ¨på torsdag. Sååå härligt! Mitt liv kan inte bli mycket bättre eller jooo, det kan de om vi inte skulle ha ett j***a geografi prov på fredag så skulle allt vara perfekt.

Puss på er!

My life would suck without you.....














Right Round - Flo Rida

Finns det någon bätte partylåt just nu??
Har gått och sjungit på den här hela dagen. Hjärntvättat som många andra!


You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down
You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down




Jag och en av mina bästa vänner har lärt oss en massa konstiga saker efter en ännu konstigare helg.
 Att det finns vissa idioter - 
behövs det någon förklaring?
 
Att man inte ska dricka en hel islatte själv -
magen, huvet och allt tar stryk

 Att aldrig gå in flera personer på toan -
..........................
 
Att inte klätra ut genom fönster
- det blir kallt + förkylning som bryter ut dagen efter 

 Att inte "låna någons skor" -
 personen "kan" bli sur och arg

 Att inte gå och lägga sig kl 4  efter två party dagar när man ska ha kalas dagen efter -
 Trött som en zoombie

Kommer att sakna dig<3 Hur ska vi överleva??

Måndag 16 Mars

Det va ett tag sen man skrev här i bloggen.
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Vi får väl se hur länge det håller. Hahaha 

Idag har det varit skola som vanligt och dagen avslutades med idrott och gym efter de.
Nu är jag helt slutkörd och ikväll blir det en liten powerwalk.
Älskar man att träna så gör man!

Imorgon blir det mer träning, träning och sen ska jag ju vara ledare för boll och lekskolan också.
 Mycket kul dag, jag älskar tisdagar!

Ikväll blir det att plugga, plugga och ännu mer plugga. Jag har ju precis som alla andra mycket att göra med prov och inlämningar mm. Nästa vecka är det ju iallafall projekt och det ska bli så skönt.  

Just nu: HATA Geografi!

Puss på er...


Jag funderar starkt på att ta fram min spa-korg ikväll.
Det känns som att en uppfräschning behövs om jag ska klara av den här veckan

RSS 2.0