Lördag 30 Augusti

Nu har skolan börjat igen och sommarlovet är slut. Har haft ett superbra sommarlov trots att jag inte har gjort något speciellt. Det har blivit mycket shopping.(bilder kommer).

Jag har nu gått i skolan i 2 veckor och är helt slut. Allt är nytt men också väldigt bra. Igår var det dax för bussfest efter en jobbig skolvecka. Det var jätte kul och nu är jag verkligen trött och det blir att vila upp sig lite så jag orkar med nästa vecka. Jag har verkligen varit som en zombie hela veckan. Men nästa vecka så ska det bli nya tag.

Jag har tyvärr inte kunnat träna av en anledning så det har blivit lite lugnare träning i from av Yoga, Core, Simmning och lite Gym. Kul att prova på nya saker men inget som jag kommer att fortsätta med.

Ja, nu räcker det om mig. Nu ska tipsa er om lite mode nyheter och annat istället.

Ha de bra!


Bilden är lite gammal men strunt samma...

Min Rosa Dröm Moppe

Jag bestämde mig för att inte skaffa någon moppe när jag fyllde 15 men jag har haft en dröm moppe och den stod på andra sidan av en av gatorna vi gick på i Stockholm i torsdags. Va tvungen att ta ett paparassikort. Skulle va kul att ha en sån moppe  med lite anorlunda färg och form mot alla andra som äger en moppe.

Ha de bra!


Shopping i Stockholm

Imorgon drar jag och bästa vännen till Stockholm för att shoppa och ha det trevligt. Tågbiljetterna är bokade och klara så imorgon är det bara att köra på gärnet. Se upp för imorgon kommer vi till den vackra huvudstaden.
Ha de bra!


Måndag 11 Augusti

Idag har jag varit mycket duktig och hunnit med masor av saker. Dagen började hos tandläkaren för att dra åt tandställningen. Sen blev det att gå ner till tågstationen för att köpa biljetter tills imorgon. Då såg jag Jan Johansen och hans fru+barn. Sen bar det av till frisören. Hade aldrig klippt mig hos henne förut men det blev riktigt bra. Hon sa precis vad hon tyckte och tänkte om saker och ting riktigt rolig faktiskt. Som vanligt fick jag höra att mitt hår är så fin välskött och perfekt. Jag ska berätta hemligheten om hur man får fint hår för er någon gång. Det sparar både tid och pengar samt att du blir vacker. Sen blev det ett ärende på banken som avslutades med en mini shoppingrunda med mamma. Jag bjöd henne på fika. Det brukar ju vara tvärt om men nu när jag har sommarjobb och pengar så kan jag skämma bort mig själv och andra. Jag köpte nya make up svampar i olika storlekar från Kicks och en concealer från Lóreal och ett lipgloss från Isadora. Det blev också en ny kalender. Skolan börjar ju nästa vecka och man vill vara lite förberedd på vad som ska komma......Dagen avslutades med att göra ett nytt Id-kort såg inte klok ut på fotot men skit samma.


Ha de bra!



          

 

Kryssning+Stockholm+080808

Har varit dålig på att blogga men när det är fin väder så är det skärgården för mig som gäller. Jag har varit riktigt duktig och gått en matte A+B-kurs på sommarlovet + att jag har hunnit med massor av andra saker.

I helgen var jag på en Cinderella kryssning med familjen tors- fre. Först blev det att käka lunch i Stockholm.
 Jag tycker om Stockholm , alla människor och stämningen så jag har lovat mig själv att bo där några år när jag blir vuxen. När vi var på väg till båten så gick bloggaren Kenza förbi.
 
Kryssning är iallafall inget för mig. Dubbla åksjukeband hjälpte inte ett skit men jag kämpade på och fick till och med en specialgjord efterätt med färska bär och supergod sorbetglass.  Kom in på nattklubben endå trots 18års gränsen. Samanfattningen av hela kryssningen var sådär lite jobbigt med super fulla stockholmskillar överallt. Jag köpte på mig lite i taxfree´n iallafall. En Escada parfym In to the blue, rosa Snö örhängen, Läkerol och en hårinpackning.

Dagen efter blev det Grönan och då var det stockholmarnas dag 080808. Det var lite folk på Grönan och mycket skönt väder. Åkte ganska mycket karuseller trots mina jobbiga åksjukeproblem som aldrig växer bort. På vägen hem blev det Mc Donalds i kungens kurva. Jag hade en mysig och skön helg med familjen. Just de en sak jag glömde berätta var att jag såg komikern Johan Glans samt Malin Baryards barn och hennes man i närheten av Grönan.



Bjuder på en outfit bild personen brevid vill nog inte vara med på bloggen och får vara anonym i det här fallet. Jag har upptäckt att jag har böjat köpa massor av kläder på VILA. Mina senaste skor är tex från VILA.
Pennkjol: VILA
Jacka: VILA
Tröja: Vet inte
Skärp: Gina Tricot
Skor:Vagabond

                 


Ha de bra!




RSS 2.0