Dagens Outfit Måndag 30 Juni

Dagens outfit är väldigt enkel. Jag hittatde faktiskt den här klänningen när jag städade min garderob, och insåg att jag faktiskt har ganska många olika sorters klänningar. Den här är väldigt mjuk och skön att ha på sig. Det kommer säkert fler outfitbilder med klänningar i sommar/höst/vinter eftersom att jag älskar att ha klänning.
Jag tycker att man känner sig lite extra fin och en klänning piffar upp lite i vardagen.
Klänningen kommer från MQ 365Sunshine.
Ha de bra!

      

Trend - Axelbandslösa klänningar

I sommar är det axelbandslösa klänningar som gäller och det är tyvärr många som har missat det. Inte så konstigt, eftersom att butikerna har ont om axelbandslösa klänningar. Det bästa utbudet finns på www.forever21.com . I morgon ska den riktiga sommaren komma enligt metrologerna och då passar det perfekt med en sådan klänning. Det bästa är att de passar både till vardag, strand och fest.
Mitt förslag är att köpa en klänning iallafall, och se till att ha rätt bh under. Det fulaste som finns är när bh-banden syns. Det kan vara okej med genomskinliga men snyggast är helt klart utan synliga band.
De här klänningarna på bilden kommer från www.forever21.com och mina favoriter är markerade med ett litet hjärta.
Kom ihåg att det är trendigt med blommor och inte ett dugg tantigt. Jag säger bara en sak våga.

Ha de bra!


Söndag 29 Juni

Idag har det verkligen varit en riktig slappar dag.
 Har inte gjort så mycket men igår tog jag tag i mon garderob. (Det behövdes verkligen). Där hittade jag kläder som var 4-5 år gamla. Mycket var utväxt och det skänktes till lilla syster.
Nu är den mycket trevligare och innehåller kläder som jag använder och kan ha.
 Hittade även några trevliga väskor som säkert kommer att användas någon gång.

Vädret är äntligen på väg åt det bättre. Nu vill jag bara sola och bada efter allt regn och skitväder.
Nästa vecka har jag inget planerat bara jobbet och sen får vi se vad som händer, om det är bra väder blir det förhoppningsvis bad någonstans.

Nu ska jag äta och träna på ett pass som jag aldrig har varit på tidigare. Det ska bli skönt att träna. Jag har tappat formen helt sen handbollsträningarna slutade, men nu ska det bli ändring på det.

Ha de bra!

   

Miss Li

Jag såg lite på Allsång i tisdags och tyckte att Miss Li var otroligt bra.
Har sett henne någon gång på tv 4 och så var hon minst lika bra. 
Varför syns och hörs hon inte oftare??.......


Torsdag 26 Juni /Kväll

Ingenting går som planerat. Jag hade tänkt att städa och rensa garderoben, va med en kompis och träna. Har inte gjort något av dessa saker. Jag har varit alldeles för lat. Men det är lov och då tar saker sin lilla tid. Som topp på allting blev dagens mat Mc Donalds. Har också ätit jordgubbar idag, såklart. Nu blir det jordgubbar varje dag. Dagens outfit är inte så snygg för att läggas ut, bara jeans, linne och en cardigan.

Ha de bra!


      


Torsdag 26 Juni

Igår hände det inte så mycket, var och hälsade på mormor lite och överraskade med jordgubbar och glass.
Idag har det inte hänt så mycket heller. Jag har mest tagit det lugnt, köpt nya arbetsbyxor och varit lite med min uttråkade syster. Nu är kusinen här och jag ska städa och rensa ut min garderob som är helt överfull.
Det skulle vara skönt med en walk in closet men det får tyvärr inte plats. Jag får låna C walk in closet istället när den är färdig. Det finns inte så mycket mer att berätta om vad som har hänt idag.
Jag får väl hitta på något senare, eventuellt träna eller ringa någon rolig typ.
Måste börja träna mer, har tappat formen totalt. Igår sprang jag en runda på 5,3 km på alldeles för lång tid.
Nu får det bli skärpning. 

Ha de bra! 


Tisdag 2 Juni

Idag har jag jobbat 7 timmar och är helt slut plus att mina fina och välmanykerade naglar är förstörda. Imorgon blir det inget jobb, jag var ju duktig och gjorde färdigt allt idag så nu räcker det att jag kommer nästa vecka igen. I kväll har jag tänkt och ta det lugnt och slappa men först ska jag ta en liten powerwalk med mamma innan jag säckar ihop helt.

Tidigare idag köpte jag något som är värt att tipsa om.  Fruits and Nuts och Energy Kick från Parrot. Det är perfekta att äta när man behöver lite extra energi. Jag tyckte att de var supergoda, men tyvärr inte så nyttiga.

En annan god sak just nu som hör till säsongen är jordgubbar. De blir bara godare och godare och snart är säsongen över. Det märks på priset som nu ligger på 25:-/litern förut var priset ca 35:-/litern. Det gäller att passa på när det finns. Bloggar lite imorgon om jag hinner, kanske mode/trendinlägg. Det var längesen.

Ha de bra!

        

Inspereras av Sex and the City och Gossip Girl

Just nu råder det Sex and the City feber lite överallt och även här i Sverige. Det känns som att modet är på väg åt samma håll med insperation från  Sex and the City och Gossip Girl tjejerna. Vi får väl se....
Jag har inte sett Sex and the City filmen på bio än och inte Gossip Girl serien för den delen heller. Men det skrivs så mycket i tidningarna plus att det är bilder överallt om så det går inte att missa. Helt lost är jag för att jag har faktiskt läst två Gossip Girl böcker och sett på avsnitt från Sex and the City.
Låt dig inspereras av den snygga, eleganta och sexiga stilen från Sex and the City och Gossip Girl tjejerna. 

Ha de bra!  

      


Ny bikini

Jag köpte en ny bikini för någon veckan sedan. Som vanligt ute i sista minuten, men vädret har inte varit så bra heller. Det blev en svart bikini från Intersport. Svart är ingen bikinifärg som jag väljer i första taget men den satt så bra att jag var tvungen att köpa den. Jag köper hellre en bikini med lite färg och oftast brukar det bli halterneck modell. Jag har alltid svårt att hitta en bikini som passar men det har väl nästan alla tjejer.

Ha de bra!


Blondinbella

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn på ett bra tag. Besökte Isabella Löwengrips blogg (www.blondinbella.blogg.se) och såg att hon har startat ett nytt företag. Likt en internet butik men sönhetsprodukter fast till ett billigare pris. Man får väl se om det dyker upp något riktigt bra erbjudande som är värt att så till på. 

Jag tycker att hon är en bra förbebild och otroligt smart. Det är inte så många 17-åringar som har egna aktiebolag, tjänar pengar på att blogga och dessutom är en väldigt bra förebild för unga tjejer. Jag skulle gladeligen byta liv med henne om jag fick chansen. Keep up the good work Blondinbella "som alla säger".    

Ha de bra!



Måndag 23 Juni

Äntligen är det sommarlov och jag har haft fullt upp nu i början med massor andra saker än att blogga.
 
Jag fixade sommarjobb samma dag som skolavslutningen. Det var skönt att ha det klart efter alla ansökningar som man har lagt ner tid på.

Just nu är jag lite trött och sliten av allt arbete men ska försöka blogga lite mer nu när det är sommalov och man har all tid i världen på sig att göra saker.

Midsommarafton var helt okej och spenderades med familj och vänner och senare på kvällen hos min bästa vän. Mycket trevlig dag/kväll/natt.

Imorgon blir det upp tidigt igen för att jobba.

Nu funkar det att lägga in bilder igen. Någon annan som har haft problem med det???

Ha det bra!














Bilden är ifrån: www.ikea.com/.../PR_images/midsommar-tisch.jpg

Skolavsluting 10 Juni 2008

Skolavslutning 10 Juni 2008    


             

6 Juni

Idag har jag haft en väldigt skön och rolig dag. På morgonkvisten drog sig jag och E ut mot landet för att bada. Vi åkte buss ut en så kallad bondebuss. Vi blev lite osäkra på vart vi skulle gå av men hittade tillslut. Det var varmt i vattnet och ännu varmare i solen. Vi spenderade hela dagen på "stranden" och det var så skööönt. Både jag och E var så smarta att vi inte hade några busspengar till bussen hem och det var några mil hem igen så det gick inte att gå. Det blev så att E fick ringa sin pappa och be att han skulle hämta oss. PINSAMT.

Senare blev det att åka till Halvars med pappa, syrran, E och cykeln och käka glass. Min cykel var sämst som vanligt och kedjan han att hoppa en gång på vägen. Glassen smakade väldigt bra och pappa var lite små rolig som vanligt. Jag och E drog vidare till Folkparken i jakten på något att göra men där var det bara halv drogade människor som stod och dansade till konstig musik.

Vi cyklade vidare in mot stan och tänkte gå och fika på Fräcka Frökens men de stängde klockan tio så det sket sig med. Det var inte lätt att hitta något öppet fik men ett fanns det mitt inne i stan som inte hade någon speciell stängningstid. Vi satte oss där trotts att det var lite halv skumt och dyrt. Sen cyklade vi hem och då hade det hunnit bli riktigt kallt inte så konstigt med tanke på att vi bara hade små cityshorts på oss.
 
Jag har haft en mycket trevlig, skön och pratig dag. Helt enkelt jätte bra och jag hoppas att ni också har haft det bra idag.
Idag var det även Sveriges nationaldag, jag har inte märkt något speciellt av den och inte sett något firande. Den kommer nog aldrig bli lika stor som Norges nationaldag 17 maj. 

Nu är det bara en och en halv skoldag kvar till sommarlov. Som ska bli så skööööööööönt!  

Imorgon blir det lagfest hinner inte blogga så mycket imorgon då blir jag borta hela dagen.


Ha de bra!




Bild från http://hannablomster.blogspot.com

Veckan som gått

Den här veckan har gått väldigt snabbt och jag har inte haft någon tid att blogga men här kommer en liten kort uppdatering om veckan som gått.

Söndag: Shopping med mamma var det som gällde hela dagen. Söndagens inköp blev nya skor från Vagabond, en avslutningsklänning, lite nya accesoarer och smycken och några presenter till kompisar som fyllt år.

Måndag: Gick i skolan nästan som vanligt. Slutade efter lunch för det inte fanns så mycket att göra. Sen blev det att stressa hem och göra sig i ordning inför avslutningsfesten senare på kvällen. Tillbaka till skolan för att repa inför skolavslutningen och det gick skit eftersom jag inte hade tränat någonting på låtarna. Direkt efter det åkte vi i festkommittén för att fixa lite saker innan festen började. Jag han byta om och göra mig färdigt som tur var. Festen var väldigt lyckad och de flesta hade väldigt kul. Det var mycket dans och ganska god mat.

Tisdag: Var jag väldigt trött efter festen, men morgonen startade med en fotbollsturnering och höll på hela dagen. Mitt lag gick det inte så bra för vi var två spelare i slutet, tack vare den första storförlusten med 8-0 och två skadade. När jag kom hem var jag väldigt trött och somnade nästan direkt efter skolan.

Onsdag: Hade jag nya krafter och dagen startade med en Beachvolleyboll turnering som pågick halva dagen. Våran klass tog sig till final men det räckte inte för de andra var skit bra på beachvolleyboll. På eftermiddagen åkte vi till busfabriken och "lekte" lite som avslutning med skolans idrotts råd. Det var ganska kul och väldigt jobbigt.(som ett riktigt träningspass). När vi kom tillbaka till skolan var det dax att repa lite skolavslutningslåtar. Det gick bättre än det tidigare repet på måndagen. Jag kom hem från skolan vid halv fem och var väldigt trött men var tvungen att plugga på två prov som jag hade till på torsdagen, Organisk kemi och idrotts/ergonomi prov.

Torsdag: Startade dagen med proven varav ett gick skit (kemi provet). Hade inget annat att göra i skolan så jag flexade ut tidigt och gick hem efter lunch. När jag kom hem cyklade jag till min syslings mormor med en liten present som tack för att hon fixade min klänning till avslutningsfesten. Det blev lite fika där och sen att åka hem och vila. Jag kan bara säga att det var skönt att komma hem efter en körig vecka med många olika händelser.

                                                      

Ha de bra!

RSS 2.0